Jääkiekko

Aikuiset
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
960 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Jääkiekko

Olet oikeassa paikassa. Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät luistimet, mailat ja muut jääkiekkovarusteet aikuisille ja junioreille liikuttavan edulliseen hintaan. Tule tutustumaan jääkiekkovarusteisiin paikan päälle tai tilaa varusteet netistä.

Tiesitkö, että jääkiekko on Suomen toiseksi suosituin joukkuelaji heti jalkapallon jälkeen? Jääkiekkoa harrastavat sekä lapset että aikuiset. Jääkiekko on vauhdikas ja fyysinen laji, joka vaatii pelaajalta hyvää lihaskuntoa, aerobista kestävyyttä, ketteryyttä ja nopeutta. Jääkiekon pelaamisen perusedellytys on hyvä luistelutaito. Lisäksi pelaaminen edellyttää hyvää kiekonhallintaa, sekä syöttämis- ja laukaisutaitoja. Jääkiekolle tyypillistä on myös fyysinen taistelu kiekosta, joten lihasvoima ja kamppailutaidot ovat sääntöjen puitteissa tärkeitä. Itse peliväline on kova, halkaisijaltaan kolme tuumaa ja paksuudeltaan tuuman kokoinen kuminen kiekko, joka liikkuu pelissä kovalla nopeudella. Siksi suojautuminen kiekon iskuilta on tärkeä osa lajiin varustautumista. 

Jääkiekkovarusteisiin kuuluvat maila, luistimet, kypärä ja hanskat, sekä erilaiset suojat, jotka suojaavat pelaajaa kiekon iskuilta, sekä kontaktitilanteissa ja kaatumisissa. Ylävartaloa suojaavat rinta-, hartia- ja kaulasuoja sekä kyynärsuojat. Alavartaloa suojaa alasuoja, sekä topatut housut ja polvisuojat. Kasvoja suojaavat kokokasvosuoja tai visiiri. Myös erilliset hammassuojat kuuluvat usein jääkiekkovarusteisiin. Peliasu koostuu yleensä pelipaidasta, jonka selässä on pelaajan nimi sekä numero, sekä erikseen jääkiekkoon suunnitelluista pelihousuista ja -sukista. Maalivahdin varusteet poikkeavat kenttäpelaajan varusteista, koska hän torjuu laukauksia ja kiekon iskuja koko kehollaan. Sekä maalivahdin ala- että yläosissa suojaukset ovat vahvemmat. Maalivahti tarvitsee myös erilaiset hanskat mailakäteen ja kiekon kiinniottamiseen. Maalivahdin päätä suojaa maalivahdin maski. 

Jääkiekkovarusteet luokitellaan yleensä kolmeen kokoluokkaan. Aikuisten, nuorten ja lasten kokoluokkien sisällä on vielä eri koot, yleensä S-XL. Apua lasten ja junioreiden jääkiekkovarusteiden koon valintaa saa eri valmistajien kokotaulukoista ja myymälän henkilökunnalta. Seuraa myös tiedottamistamme eri jääkiekkovarusteiden kampanjoista ja alemyynneistä. 

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat aikuisten ja lasten jääkiekko -tuotteet mm. merkeiltä CCM, Bauer ja Warrior. Tällä hetkellä aikuisten ja lasten jääkiekko -tuotteet -tuoteryhmässä on 960 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi CCM Ribcor 86K Sr Regular - jääkiekkoluistimet, 139,90 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 1,50 € ja 899,00 € välillä, joten valikoimastamme löytyy aikuisten ja lasten jääkiekko -tuotteet jokaiselle kukkarolle.