Nike tennarit

Naiset
Miehet
Lapset
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
26 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Nike tennarit

Jos etsiskelet itsellesi hyviä Nike-tennareita halvalla, olet tullut oikeaan paikkaan! Alun perin yksinomaan ammattiurheilukäyttöön suunnitellut tennarit ovat jo vuosikymmenten ajan olleet osa paitsi urheilupukeutumista, myös katumuotia. Nike on ollut tennarimarkkinoiden aatelistoa aina alkuajoistaan saakka ja Nike-tennarien voittokulku sen kuin jatkuu niin ammattiurheilun parissa kuin osana viimeisimpiä muotitrendejä ja katukuvaakin.

Budget Sportin valikoimasta löydät monenlaiset suositut ja laadukkaat Nike-tennarit miehille, naisille, lapsille ja nuorille pysyvästi edulliseen hintaan. Tällaisia hintoja ei Nike-tennareissa usein tule vastaan, joten nappaa heti omasi! Meiltä löydät niin klassisen ajattomat ja aina tyylikkäät valkoiset ja mustavalkoiset Nike-tennarit eri malleissa, kuin myös raikkaan sporttisissa väreissä tai vaikka pitsikuvioinnilla koristellut naisten Nike-tennarit.

Niken valikoimasta löydät itsellesi ja koko perheellesi tyylikkäät ja laadukkaat tennarit joka tilanteeseen ja jokaiseen tyyliin – seuraatpa sitten viimeisimpiä urheilutrendejä tai luotat klassisempaan sporttityyliin. Budget Sporista saat esimerkiksi mukavat, kestävät ja siistin näköiset Niken mid-vartiset koripallokengät nahka- ja mokkapäällisellä. Klassiset koripallomeininkiä huokuvat miesten Nike-tennarit luovat katu-uskottavan ja itsevarman vaikutelman urheilu- ja vapaa-ajan tyyliisi. Tai onko sinun valintasi skate- ja rock-henkeä tirskuvat retrohenkiset paksupohjaiset Nike-tennarit?

Naisten Nike-tennareissa löytyy monia vaivattoman sporttivaikutelman ja keveyden tunteen luovia jalkineita, jotka jalassa tunnet olevasi valmis mihin vain! Kantavaimennus tuo askeleesi pehmeyttä ja keveyttä samalla kun niiden pohja tuo hyvän pidon. Yksinkertainen moderni ulkoasu ja saumaton päällys viimeistelevät tyylin. Perinteinen Swoosh-logo viimeistelee Nike-tennarien helposti tunnistettavan ja supersporttisen ulkoasun.

Lapsille Nike-tennarit ovat loistava jalkinevaihtoehto, sillä ne on suunniteltu tukemaan aktiivista liikkumista ja lapsille ominaista villiäkin menoa. Meiltä löydät helposti hyvät ja halvat Nike-tennarit tytöille ja pojille – mukailevatpa ne sitten klassista koristyyliä tai nostalgista 90-luvun lenkkarityyliä. Meiltä löydät myös asennetta tihkuvat Nike-skeittikengät lapsille hyvillä ominaisuuksilla.

Itsellesi ja perheellesi Nike-tennareita Budget Sportin sivuilla valitessasi, otathan huomioon tämän valmistajan käyttämän US-kokojärjestelmän ja käytät tarvittaessa apunasi tuotesivuilta löytyviä kokotaulukoita.

Tilaa siis oitis miesten, naisten ja lasten mukavat ja monikäyttöiset Nike-tennarit Budget Sportista halpaan hintaan.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat Nike-tennarit. Tällä hetkellä Nike-tennarit -tuoteryhmässä on 26 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Nike Tanjun M - miesten matalavartiset tennarit, 59,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 19,96 € ja 99,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy Nike-tennarit jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategorioihimme Nike-juoksukengät, Nike-sandaalit ja Nike-talvikengät.