Halti

Halti lennkarit ja tennarit

Kunnon lenkkarit ovat mukavat ja monikäyttöiset jalkineet koko perheelle. Laadukkaat kotimaista suunnittelutaitoa edustavat Halti-lenkkarit soveltuvat erinomaisesti niin aktiiviseen elämäntapaan, arkeen kuin vapaa-aikaankin ja löydät ne Budget Sportista monissa eri tyyleissä miehille, naisille sekä lapsille liikuttavan halpaan hintaan!

Tyylillisesti Halti-lenkkarit vaihtelevat sporttisesta vapaa-ajan mallista kaupunki- ja arkikäyttöön sopiviin malleihin, jotka eivät kalpene osana asiallista työasuasikaan. Tyylikkäät ja monikäyttöiset nahkapäällysteiset Halti-tennarit ovat yhtä lailla kotonaan kaupungin vilinässä kuin maastossakin. Halti-lenkkarien yleisiin ominaisuuksiin kuuluva nopeasti kuivuva ja kosteutta siirtävä vuori lisää niiden käyttömukavuutta.

Lapsille Halti-lenkkarit ovat loistava jalkinevaihtoehto, sillä ne on suunniteltu tukemaan aktiivista liikkumista ja lapsille ominaista villiäkin menoa. Miellyttävät vedenpitävät ulkoilulenkkarit joustouritetulla pohjalla ovat nappivalinta lapsille monipuoliseen urheiluun ja vapaa-ajan käyttöön.

Valitse itsellesi sopivat sporttiset, kevyet, tyylikkäät ja laadukkaat Halti-lenkkarit ja tennarit jokaiseen lenkkarikauteen Budget Sportin valikoimasta edulliseen hintaan!

Tällä hetkellä Halti-tennarit -tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Zuma Lasten DrymaxX Sneaker (lila) -matalavartiset tennarit, 59,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Zuma Lasten DrymaxX Sneaker (pinkki) -matalavartiset tennarit, 59,90 €, Halti Zuma Lasten DrymaxX Sneaker (sininen) -matalavartiset tennarit, 59,90 € sekä Halti Zuma Lasten DrymaxX Sneaker (tummansininen) -matalavartiset tennarit, 59,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!