Black Friday ostajan opas

 

Takaisin Black Friday -sivulle >>

Black Fridayn ostajan opas

Aloita Budget Sportin mainosten seuranta ja suunnittelu jo hyvissä ajoin, jotta tiedät mitä etsit ja olet ostamassa, kun Black Friday koittaa. Tee luettelo urheiluvaatteista ja tarvikkeista, joista olet kiinnostunut itsellesi tai läheisillesi. Laita listaan etusijalle mitä todella tarvitset ja haluat.

Seuraa myös sosiaalista mediaa niin tiedät mahdollisista ennakkotarjouksista ja tarjouksista heti ensimmäisten joukossa! 

Hyvä vinkki on myös Budget Sportin uutiskirjeen tilaaminen, siitä saat tietoa tarjouksista ja eduista Black Friday kampanjan aikana ja muun muuassa Cyber Monday eduista. Uutiskirjeen voit tilata täältä. Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä saat myös sähköpostiisi etukoodin, jolla saat -5% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi!

Budget Sportin laajaan urheiluvaatevalikoimaan pääset tutustumaan täältä, kenkävalikoimaan tästä ja varusteisiin tästä. Tuotemerkeittäin voit selailla valikoimaa tuotebrändisivujen kautta.

Budget Sportin järkitarjoukset on hyvä tapa löytää laadukkaista tuotteista edullisia tarjouksia. Toinen hyvä paikka edullisiin tuotteisiin on tutustua Budget Sportin Poistopisteeseen, jossa on tarjoustuotteita sekä verkon lisäale tuotteita jopa hurjilla verkon lisäalennuksilla kuten lisäale -10%, lisäale -20% ja lisäale -30%!